Jasper Horeca & Techniek

Gespecialiseerd in advies, verkoop, installatie, service en onderhoud

+++ Wij verkopen onze eigen vaatwasmiddelen van Penta clean +++

Onze openingstijden


maandag
7:30–17:00


dinsdag
7:30–17:00


woensdag
7:30–17:00


donderdag
7:30–17:00


vrijdag
7:30–17:00


zaterdag
Gesloten Voor spoed bereikbaar: 06 - 835 694 72


zondag
Gesloten Voor spoed bereikbaar: 06 - 835 694 72

Wie ben ik eigenlijk ?


Ik ben John Jasper geboren in het jaar 1972 te Almelo Overijssel. Getrouwd met Chantal en heb twee lieve dochters Silke en Lisa.


Als opleiding heb ik eerst electrotechniek gedaan op de LTS en een vervolg opleiding electrische installatie techniek op de MTS.


Na mijn opleiding ben ik begonnen in een patat fabriek als service en onderhoudsmonteur en eind verantwoordelijke voor het goed functioneren van de inpakafdeling. Hier kreeg ik te maken met pneumatiek, hydrauliek, ammoniakkoelingen en diverse elektrische apparaten.


Hierna ben ik overgestapt naar een witgoedspeciaalzaak en ben daar werkzaam geweest als verkoper-monteur. Tevens heb ik diverse cursussen gevolgd bij diverse fabrikanten van was apparatuur. Ik heb toen in de avonduren de opleiding bedrijfsbeheer gevolgd.


Vervolgens heb ik een jaar in de keukenbouw gewerkt om daarna een droom na te leven en te verhuizen naar Terschelling. Op dit prachtige eiland ben ik gaan werken bij een installatie buro waar ik als service technicus werkzaam was. Hier ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de horeca techniek en espressotechniek, waar ik mij vervolgens meer in heb verdiept en gespecialiseerd. Ook heb ik toen de opleiding gevolgd voor koelmonteur en inspecteur NTA 8025 ( veiligheidsinspectie woningen ).


Op 1 maart 2011 heb ik besloten mijn tweede droom te verwezenlijken en ben ik mijn eigen bedrijf gestart.